Αρχική Σελίδα

Shenzhen Atland Leather Co.,Limited

καλής ποιότητας περίπτωση δέρματος iphone μήλων για τις πωλήσεις
Έχουμε συνεργαστεί με το δέρμα Atland για περισσότερο από 5 έτη. Πρέπει να αυξηθούμε γρήγορα σε ένας από τον κύριο προμηθευτή αγαθών δέρματος στην Ιαπωνία.

—— Shimomura Shigetaka

Το Atland παρέχει μια ισχυρή εξασφάλιση ποιότητας για το σε απευθείας σύνδεση κατάστημά μας. Όλη η περίπτωση τηλεφωνικού δέρματός τους έκανε με τα υψηλής ποιότητας υλικά και την εργασία δέρματος.

—— Kathy

Είμαι Online Chat Now

Shenzhen Atland Leather Co.,Limited

1 2 3 4 5
Shenzhen Atland Leather Co.,Limited Shenzhen Atland Leather Co.,Limited Shenzhen Atland Leather Co.,Limited Shenzhen Atland Leather Co.,Limited Shenzhen Atland Leather Co.,Limited
Εργοστάσιο Κτήριο ελαιογραφία Ράψιμο Συσκευασία Γραφείο

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εισαγωγέα
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Atland
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200
Ετήσιες πωλήσεις : 1500000-2500000
Ιδρύθηκε Έτος : 2011
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Ιδρυμένη το 2011, η Co. δέρματος Shenzhen Atland, ΕΠΕ είναι ένας από τον κύριο κατασκευαστή της περίπτωσης τηλεφωνικού δέρματος κυττάρων, περίπτωση δέρματος ταμπλετών, iQOS περίπτωση δέρματος. Με περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας, αφιερώσαμε για να παρέχουμε το προϊόν αγαθών δέρματος υψηλών σημείων για τους πελάτες.

 

Το δέρμα Atland είναι και ο σχεδιαστής & κατασκευαστής παρέχει τις ολόκληρες διαδικασίες παραγωγής στο εσωτερικό, εφαρμόζουμε τα πρότυπα ISO9001 σε κάθε διαδικασία της παραγωγής για να σιγουρευτούμε ότι όλα τα προϊόντα είναι κάτω από τη λεπτότερη ποιότητα. Σήμερα είναι μια εποχή της αναζήτησης, ο κινητός καταναλωτής επιδιώκει τα εμπορικά σήματα και τα προϊόντα τρόπου ζωής που αντηχούν με τα.

 

Περίπου το σχέδιο, οι περιπτώσεις μας συνδυάζει πρακτικό και τις μορφές που επιδεικνύουν το δέρμα ανώτερης ποιότητας, και την προσοχή στη λεπτομέρεια.

 

Περίπου το carftmanship, όλες οι περιπτώσεις είναι σχολαστικά από μια ομάδα του εμπαθούς δέρματος artisans. Εμμένουμε ακόμα στις παλαιές τεχνικές, μαθαίνουμε από την παλαιά διαδικασία παραγωγής τσαντών. Για να εξασφαλίσει την ποιότητα του προϊόντος, πιό πολυτελή.

 

Περίπου υλικό, χρησιμοποιούμε μόνο το υλικό δέρματος ασφαλίστρου, το οποίο είναι μαλακό επικυρωμένο περιβαλλοντικά. Πιστεύουμε ότι η αναζήτηση της τελειότητας στο υλικό μπορεί να ταιριάξει με τον άριστο του εμπορικού σήματός σας.

 

Δεν σταματάμε ποτέ τους καλύτερους τρόπους να καταλύσουμε τις πωλήσεις του πελάτη. Εάν είστε μια νεοσύστατη εταιρεία που ψάχνει την πρώτη περίπτωση τηλεφωνικών πορτοφολιών κυττάρων σας, ή ένας μεγάλος λιανοπωλητής που ψάχνει έναν πεπειραμένο συνεργάτη με τα έτη υπηρεσίας cOem, το δέρμα Atland είναι πάντα στην υπηρεσία σας για να χτίσει το εμπορικό σήμα σας και να ανυψώσει την αξία του προϊόντος σας. Η επιτροπή μας είναι: για να είναι η συγκριτική μέτρηση επιδόσεων της βιομηχανίας και για να αυξηθούν με τους πελάτες.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Atland Leather Co.,Limited

Τηλ.:: 86-755-2501-7762

Φαξ: 86-755-8969-5733

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)